Giant’s Causeway Visitors Centre

I have been to the Giant’s Causeway numerous times in recent years. However since my last visit they have opened the new visitors centre. We decided to have a look as we where in the area. We didn’t bother actually going down to the causeway as the weather wasn’t great.

The new centre is built into the hillside to lower it’s impact on the environment.

This shows you just how sharp an angle the rain was driving in.

The centre is very interactive looking at the history, myths, and wildlife from the area.

Even the carpark looks like the causeway 🙂

The view looking down towards the causeway. This was out limit as time ran out.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s